Top
 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ – ΠΟΡΟΣ – ΑΙΓΙΝΑ (αναχωρήσεις καθημερινά)

GREECE

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ – ΠΟΡΟΣ – ΑΙΓΙΝΑ (αναχωρήσεις καθημερινά)

55€

ανα άτομο

Ένα πανέμορφο μικρό νησί αλλά τόσο μεγάλο σε ιστορία και ιδιαιτερότητες που το ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλά.

Ο ρόλος του νησιού και των κατοίκων του κατά την επανάσταση του 1821 από την Οθωμανική αυτοκρατορία αλλά και η σύγχρονη ιστορία κάνει την Ύδρα έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 125 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: 40€

 

Περιλαμβάνονται:

 

 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
 • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Maison στη Χαλκηδόνα με πρωινό
 • Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός του γραφείου
 • Ασφάλεια ταξιδιού
1 Day
12+ Age
 • Ημ/νια αναχώρησης
  Αναχώρηση στις 08:00 από το λιμάνι του Τροκαντερό για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.
 • Ημ/νια επιστροφής
  Επιστροφή στο λιμάνι του Τροκαντερό περίπου στις 19:30.
 • Include
  Home
  ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
  Χορηγία Patakis Travel
  Χορηγία Patakis Travel στην ομάδα Volley Παναθηναϊκού
  ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Τοποθεσία Εκδρομής

Υδρα

Ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για ξένους τουρίστες αλλά και Αθηναίους, δεδομένης της σχετικά μικρής της απόστασης από την πρωτεύουσα. Οφείλει το όνομά της στα άφθονα νερά, που ανάβλυζαν από τις πλούσιες πηγές που είχε κατά την αρχαιότητα. Έχει σημαντική ναυτική ιστορία και παράδοση. Αναπαλαιωμένα αρχοντικά, το παλιό γραφικό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, τα μουσεία, τα μοναστήρια, η ναυτική σχολή, συνθέτουν την εικόνα του νησιού, η οποία μας μαρτυρεί την σημαντική ιστορική σημασία της. Κατά τον αγώνα της επανάστασης του 1821 η Ύδρα μαζί με τις Σπέτσες και τα Ψαρά έπαιξαν σημαντικό ρόλο, λόγω της μεγάλης ναυτικής δύναμης που διέθεταν. Στην Επανάσταση του 1821 η Ύδρα διέθετε 186 πλοία.

Πόρος

Ο Πόρος είναι νησί του Σαρωνικού Κόλπου. Η αρχαία ονομασία του ήταν Καλαυρία. Έχει 3.993 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011 που αποτελούν ομώνυμο δήμο. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ακτή Πελοποννήσου και το απέναντι χωριό Γαλατάς. Είναι γνωστός, μεταξύ άλλων, για το σπουδαίο λεμονοδάσος που βρίσκεται στην παραπάνω ακτή, ενώ είναι δημοφιλής σαν τόπος μικρών αποδράσεων από την Αθήνα.

Αίγινα

Η Αίγινα βρίσκεται στο κέντρο του Σαρωνικού Κόλπου, περιβαλλόμενη από το Αγκίστρι, τα Μέθανα, την Τροιζήνα, τον Πόρο και τον Πειραιά και έχει συνολικό εμβαδόν 82,63 τετραγωνικά χιλιόμετρα καθιστώντας το έτσι το δέυτερο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού. Το μήκος των ακτών της είναι 57 χλμ. Το έδαφός της είναι ηφαιστιογενές με τις βόρειες περιοχές να αποτελούνται από ιζηματογενή πετρώματα και τις νότιες απο εκρηξιγενή.[2] Αποτελείται από χαμηλούς λόφους και κάποιες πεδινές εκτάσεις. Το ψηλότερο βουνό είναι το Όρος με ύψος 532 μέτρα ενώ δεν έχει ποτάμια και γενικά τρεχούμενο νερό. Η πανίδα του νησιού αποτελείται από τρυγόνια, λαγούς, αγρικούνελα και αλεπούδες ενώ η χλωρίδα από αγριελιές, πουρνάρια, φρύγανα, ράμνους και φιλίκια. Το κλίμα είναι μεσογειακό και ξηρό με περιορισμένες βροχοπτώσεις.